Səhər yeməyində
- pendirli omlet (az miqdarda duru yağda bişirilmiş)
- 2 dilim çörək (tam buğdadan hazırlanmış)
- istəyə uyğun tərəvəz Nahar yeməyinə qədər (boş fasilələrdə)
- 1 ədəd meyvə və ya 4 ədət quru ərik
- probiotik yoqurt Günorta yeməyində
- 1 pors qızardılmış toyuq döşü
- zeytun yağı (1 çay qaşığı) əlavə olunmuş avokadolu yaşıl salat
- 2 dilim çörək (tam buğdadan hazırlanmış) Axşam yeməyinə qədər (boş fasilələrdə)
- 1 stəkan süd və ya qatıq
- 4-5 yemək qaşığı yulaf əzməsi
- 10 ədəd fındıq və ya badam, 2 ədəd qoz ləpəsi Axşam yeməyində:
- 1 ədəd qızardılmış balıq;
- Mövsümi tərəvəzlər;
- 1 ədəd sobada bişirilmiş kartof
- zeytun yağı (1 çay qaşığı) əlavə olunmuş mövsümi salatlar Axşam yeməyindən sonra (boş fasilələrdə)
- 1 stəkan dolusu duzsuz günəbaxan yağı
- 1 banan, 1 stəkan süd və ya qatıq
- 4-5 yemək qaşığı yulaf əzməsi » Geri Qayıt Qoy.Az